Her er noen omtaler for Innsamleren – En del av Ummah Fund Initiativet fra forskjellige folk og aktører.

Abdul Majid Qureshi Det har vært en så flott og fantastisk opplevelse å jobbe i samarbeid med Ummah Fund fra det siste mer enn ett år. Få av programmene denne organisasjonen sponset og drev i samarbeid med vår organisasjon var Iftaar i Peshawar, vann prosjektet og penge distribusjon til de trengende for eid.. Ser frem til å jobbe med dem på flere prosjekter i ShaAllah.

Asjad MahmoodDette er et flott initiativ. Veldig pålitelig og effektiv. Allah velsigne alle som deltar i disse veldedige prosjektene over hele verden, og velsigne de som er kreftene bak disse prosjektene og alle kjente og ukjente som står bak initiativet. Måtte Profetens Ummah (Sall’Allahu aleihi wasallam) blomstre og lykkes i denne verden og det hinsidige.

Mahmood Ahmed – Takker for all din tid og tjeneste som innsamler. Ber til Allah at Han gir deg messe belønning og det er kun Han som kan gi belønning ingen andre. JazakaAllahu khairan

Saad Akbar – Fortsett med det gode arbeidet

Morten IbrahimFantastisk initiativ mashaallah. Måtte Allah velsigne dem alle i dunya og akhira som er involvert eller gi til denne fantastiske organisasjonen.

Imam Abdifataah Mahamud – Jeg er takknemlig og stolt av den gode jobben innsamleren gjør for de som trenger hjelp. Jeg har personlig samarbeidet med dem på et par innsamlinger for studenter av kunnskap og deres familier. Jeg har sett ærlighet, effektivitet og tillit i deres arbeid. Wakas Mir bak innsamleren har et stort hjerte og omtanke for mennesker, noe som er inspirerende og et godt eksempel til etterfølgelse. Fortsett det gode arbeidet. ALLAH gi dere suksess i alt dere holder på med.

Matw Ali Jeg vil gjerne takke ummah-fund for å ta initiativet til å ta kontakt med MATW-prosjektet for å samle inn midler til våre kjære bror Ali Banats arvprosjekter. Vi setter pris på det harde arbeidet og resultatet! Vi ser frem til å jobbe med teamet i fremtiden! På vegne av hele MATW-teamet takker vi deg!

Imam Saleem Alvi Er kjempefornøyd med et moske prosjekt som jeg ønsket Innsamleren til å samle for. Moskefondet var på plass innen noen timer Alhamdulillah.

Aziz RehmanMa sha Allah, Ummah Fund gjør en fabelaktig arbeid. Allah gir dem masse belønning. Ammen. Gode ønsker går til alle som bidrar til beste for andre.

Leyla Hasic Fortsett den gode jobben dere gjør.

Tehsin Abo Barirah Assalamo Alaikom, veldig imponert over arbeidet og profesjonalitet av hvordan Ummah Fund har jobbet hittil.

Zamran ButtUnik plattform, dyktig strategisk og oppriktige folk. Rask respons på prosjekter som haster!

Abdoulai Projects ummah Fund utfører et utmerket arbeid. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen deres.

Aqdas SiddiqueMashaAllah ærlige og profesjonelle folk i profesjonell veldedighets org. Anbefales på det sterkeste.

Elyes AbidSeriøst, troverdig og kvalitet i alle ledd fra bevisstgjøring, innsamling og distribusjon

Aman UllahEn enkel måte å hjelpe mennesker i nød på. En troverdig kanal som trenger all oppmerksomhet