Omtaler

Her er noen omtaler for Muslimen – En del av Ummah Fund Initiativet fra forskjellige aktører og enkeltepersoner som har sett arbeidet bak opplegget vårt via Ummah Fund.

Abdul Majid Qureshi Det har vært en så flott og fantastisk opplevelse å jobbe i samarbeid med Ummah Fund fra det siste mer enn ett år. Få av programmene denne organisasjonen sponset og drev i samarbeid med vår organisasjon var Iftaar i Peshawar, vann prosjektet og penge distribusjon til de trengende for eid.. Ser frem til å jobbe med dem på flere prosjekter i ShaAllah.

Asjad MahmoodDette er et flott initiativ. Veldig pålitelig og effektiv. Allah velsigne alle som deltar i disse veldedige prosjektene over hele verden, og velsigne de som er kreftene bak disse prosjektene og alle kjente og ukjente som står bak initiativet. Måtte Profetens Ummah (Sall’Allahu aleihi wasallam) blomstre og lykkes i denne verden og det hinsidige.

Saad Akbar Det er veldig enkelt og raskt å sette opp en ny kampanje og begynne å samle inn midler/veldedighet gjennom Ummah Fund, fortsett med det gode arbeidet

Morten IbrahimFantastisk initiativ mashaallah. Måtte Allah velsigne dem alle i dunya og akhira som er involvert eller gi til denne fantastiske organisasjonen.

Matw Ali Jeg vil gjerne takke ummah-fund for å ta initiativet til å ta kontakt med MATW-prosjektet for å samle inn midler til våre kjære bror Ali Banats arvprosjekter. Vi setter pris på det harde arbeidet og resultatet! Vi ser frem til å jobbe med teamet i fremtiden! På vegne av hele MATW-teamet takker vi deg!

Abdifataah Anbefaler Ummah Fund. Dette er en troverdig og trygg aktør. Har bare gode ting å si om Wakas Mir og den gode jobben han gjør for Ummah. Anbefales. Sist vellykkede innsamling jeg kjørte igjennom var hjelp til en moské i Raufoss. ALLAH bevare Ummah Fund

Aziz RehmanMa sha Allah, Ummah Fund gjør en fabelaktig arbeid. Allah gir dem masse belønning. Ammen. Gode ønsker går til alle som bidrar til beste for andre.

Leyla Hasic Fortsett den gode jobben dere gjør.

Tehsin Abo Barirah Assalamo Alaikom, veldig imponert over arbeidet og profesjonalitet av hvordan Ummah Fund har jobbet hittil.

Zamran ButtUnik plattform, dyktig strategisk og oppriktige folk. Rask respons på prosjekter som haster!

Abdoulai Projects ummah Fund utfører et utmerket arbeid. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen deres.

Aqdas SiddiqueMashaAllah ærlige og profesjonelle folk i profesjonell veldedighets org. Anbefales på det sterkeste.

Elyes AbidSeriøst, troverdig og kvalitet i alle ledd fra bevisstgjøring, innsamling og distribusjon

Aman UllahEn enkel måte å hjelpe mennesker i nød på. En troverdig kanal som trenger all oppmerksomhet

Scroll to Top
Scroll to Top