,

Bli en fastgiver

Fra: kr 25 / måned

Clear

Det er utrolig mye som skjer bak kullisene. Å sette opp en innsamling eller kampanje for å støtte en sak er mye mer enn å lage en innsamling og så la det kjøre av seg selv.

Hva er det som har blitt gjort i de siste årene?

Vel, for å gjøre det enkelt så har jeg samlet inn en god del penger for forskjellige formål. Blant dem har det vært også kampanjer for hastesaker, hasteoperasjoner, moskeer som trengte penger for å renovere. Jeg har vært en veldig aktiv innsamler på forskjellige crowdfunding sider samt Launchgood platformen. Hver annen dag så får jeg en henvendelse fra en bekjent som kan dokumentere en sak og ønsker at jeg skal sette opp en kampanje for dem. Jeg setter i gang en kampanje så fort jeg kan, fordi jeg føler at hvis jeg har blitt kontaktet så blir jeg spurt om hvorfor brukte jeg ikke nettverket når jeg kunne. Merk at jeg jobber som dagligleder for en butikk på Grønland men mye av tiden min går til å sette opp innsamlingene. Enten det er hastesaker for Gjerdrumraset eller om det er å hjelpe Syria Relief (en godkjent organisasjon) med å bygge hus for de hjemløse.

Hva er kostnadene da, det er jo bare å sette opp en kampanje… ikke sant?

Nei, det er dessverre ikke så enkelt. Kostnadene som jeg refererer til er noe jeg ofte dekker fra egen lomme. Hver kampanje som jeg sender ut info om til mine bidragsgivere koster fort flere hundre kroner, og nå som listen blir større blir det enda mer. Så er det tiden jeg bruker som jeg egentlig skulle bruke på butikken min, pluss det å sende ut eposter, oppdatere dem som har gitt pengene med bilder, dokumentasjon og det hele. Og ikke glem at det å ta på seg ansvar for å samle for en viktig sak betyr også å ta på seg stresset av å nå målet. Tenk 10 saker på en gang og det å kunne klare seg å nå 100% av det målet når hver av de er på 50 til 100k.

Hva kan du bidra med og hva er en fastgiver til Muslimen?

Når du blir en månedlig fastgiver så står du bak innsamlingene jeg setter i gang. Du bidrar til at jeg kan gjøre ting enda bedre ved å nå flere folk på sosialemedier og for at kostnadene blir dekket. Og en vakker dag dette kan gjøres 100% og man kan ha flere som har lyst men ikke gjør ting på grunn av andre økonomiske grunner.

Hvordan blir jeg en fastgiver?

Velg et beløp og husk du kan alltid slå den av, når som helst. Fastgiver beløp starter fra 25kr i måneden men selvfølgelig du kan velge selv.

 

 

Velg månedlig fastgiver beløp

25kr, 50kr, 100kr, 250kr, 500kr, 750kr, 1000kr

Scroll to Top
Scroll to Top