, , ,

Støtt bygging av en ny moske

kr 6575 of kr 100000

I 2022 fikk Rabita moskeen etter en lang og utfordrende prosess godkjenning til å bygge en moske med over ca. 2000 bønneplasser, klasserom for barn, unge og voksne til å søke kunnskap, men også et sted hvor alle kan føle seg hjemme. Godkjennelsen av prosjektet innebærer en tidsbegrensning på tre år for å gjennomføre prosjektet (vår 2022 til vår 2025). Takket være gode mennesker er vi på god vei, men det er fortsatt en del som trengs.

Så i dag, av hele mitt hjerte så ber vi og håper på at du denne helgen, uken eller måneden kan gi en Sadaqah Jariyah etter livet eller for noen av dine foredlre. For hver fot som settes inn i moskeen, vil du være en sabab (grunn) for, for hver ungdom som føler seg ensom som besøker moskeen, vil du være grunnen til h*n ikke søkte et annet felt sted å fylle sin tomhet med, for hver salat (bønn) som blir resitert vil du få ajr (belønning) for (i dette liv og i det neste Insha’Allah).

Så lenge vi står opp til en ny dag hvor vi fortsatt kan puste, er det en mulighet for oss til å forbedre oss som mennesker og bidra til et bedre liv.

All innsamling vil gå direkte til Rabita sin innsamling av prosjektet om bygging av nytt moske.

 

Scroll to Top
Scroll to Top